魔警平安夜開槍墜樓濫捕 連登號召全民即日起就地正法便衣警

0
651


港人教條式僵守「和理非」、抗爭半年依然不肯開殺戒,導致魔警聖誕平安夜肆無忌憚,間接害死大批手足。魔警昨晚尖沙咀近距離開槍擊中男子、元朗及旺角追趕截逼至市民跳樓、數以百計人被捕,已在社會掀起怒火。連登討論區即晚起呼籲港人,區選後「和理非」行動實質讓魔警休息,要馬上停止,回復各區開花、黎明行動、並瞄中便衣警無法上重裝備的弱點,現場一發現便衣警,立即就地「解決」,別讓他們有機會叫支援。

(門徒事工急需事奉人手,閱讀下文前,煩請先進入,登記您可以事奉的崗位,多謝合作!)

區選後,左膠刻意強推「和你X」行動、心形雨傘、心心警察等,營造勇武退場氣氛,讓魔警休養生息之餘,也可逐一清算收拾、對付星火等,結果導致平安夜多區均有手足出事。

尖沙咀碼頭一帶,防暴晚上向人群瘋狂近距離發射橡膠子彈及催淚彈,多人受傷,一名男子更嚴重中彈,血流滿地,需要送院搶救。元朗Yoyo Mall及旺角桔梗天台,分別有市民被警察追趕期間,驚慌下墜樓受傷,需要即時送院。後者更被傳媒拍到,警員見死不救,任由青年墜下,事後聲稱青年酒醉失足。

星火同盟上周被魔警抄家,指控洗黑錢,匯豐高層更被揭發上月會見港澳辦後,取消星火戶口。勇武派發起「裝修」匯豐各區分行,昨晚率先「裝修」旺角分行,估計有關「裝修」陸續有來。

左膠刻意引導和理非方向,加上香港示威者不肯效法世界示威模式勇於開殺戒,導致昨晚眾多手足受傷被捕。連登巴打終於呼籲,港人要認清現實,必須回復6至9月的各區開花、擊退警暴、黎明行動等勇武抗爭狀況:
「區選過後,好多人沉醉左係勝利既麻醉藥之中,大量左膠,泛民入黎散風,話日日keep住和你乜乜柒柒,唔好修裝匯豐阿等等。我想問,自從區選贏左之後,有咩野係有實際成效?除左換黎比狗休息同人手時間去清算之外,仲有咩成效?

首先,在此高到表揚裝修匯豐既手足。屌你老母,亂鳩咁取消人戶口唔洗還?唔洗話番比大眾聽係咩事?你唔交代,咪就係咁囉。

第二:我地唔係要keep住和你lunch阿,係要keep住周圍開花,黎明行動,浪費佢狗力。呢d先係最有成效既活動。成日話送頭送頭,多人咪唔會送頭囉,仲捻住可以和理非就迫到正苦回應迫到佢跪?

在此,希望好多手足可以繼續keep住呢份力。保持番6-9月個陣既怒氣,政府一日未跪,我地都係未贏。

係真正自由既地方,一張選票,一個好靚既畫面真係可以改變到,但我地係同極權對抗阿,唔好捻住咁樣就叫做左野,回想番6月,我地為咩出黎發夢?問題係個制度阿,唔好再捻住歸番入制度玩阿。
(https://lihkg.com/thread/1796756/page/1)」

此外,連登巴打發現了便方警裝備薄弱的破綻,號召港人即日起,在現場一發現便方警,便先發制人,在他們叫支援前,立即就地解決:

「我第一次開post有咩不足請大家見諒,亦都希望大家俾多啲意見交流下。但係唔該香港人唔好再俾藉口自己啦,防暴就話重裝啫便衣最多得碌棍同胡椒,你有把遮都可以同佢揪過啦可況人數多佢幾倍。每次便衣狗都係聯群結隊,一有事就即刻抽支狗棍出嚟吠,然後叫支援。只要大家唔好係咁圍住佢地屌俾機會佢地叫支援,佢地一圍埋一齊既時候就即刻私了。

傻強用咁多便衣狗就係要令我地有敵我不分嘅錯覺,只要啲便衣狗好似今日尖沙嘴咁一拎支棍出嚟基本上已經可以肯定佢地係狗。佢地黃左之後一定係係咁叫手足冷靜,然後一邊叫防暴過嚟幫拖,結果大家都知係點。所以黃金時間就係係防暴到之前救手足同私了便衣狗,甚至最好唔俾機會佢地叫到防暴。以前防暴狗衣著鮮明,令手足有一個好明顯嘅對付目標。而家傻強轉玩陰濕招,用便衣混淆手足,但係隨之而嚟缺點就係便衣狗無辦法重裝。大家講左咁多個月既武力不對等,而家傻強就俾左個機會我地打柒班狗。我知實有連登仔會話啲人只會旁觀唔敢郁手,咁咪係現場叫跟隊囉,一定有勇武手足幫手。香港人反抗啊,幫手推上熱門!(https://lihkg.com/thread/1796698/page/1)」

Facebook : 門徒媒體
Instagram: 門徒媒體
Twitter : 門徒媒體
YouTube : 門徒頻道
—————————-
拒絕盲目跟從、堅持聖經公義!